Jobb i Rogaland Revisjon?

Hvilket arbeidsmarked opererer vi i?

Vi er en av landets største aktører innen kommunal revisjon, og er i fremste rekke i håndteringen av disse utfordringer i vår bransje. Trendene gir muligheter heller enn begrensninger. Det gjør at vi søker medarbeidere som trives med det eksterne trykket som settes på våre tjenester, og med den indre dynamikk vi opprettholder for fortsatt å være det foretrukne alternativ innen våre fagområder.

Rogaland Revisjon som arbeidsgiver

Nøkkelen til suksess ligger i våre medarbeidere. Vi vil ha medarbeidere som er stolte over å jobbe hos oss, er samfunnsinteresserte og som ønsker å utvikle seg over tid. Derfor arbeider vi aktivt med å tiltrekke oss og rekruttere nye kollegaer, og med å få våre medarbeidere til å vokse og utvikle seg i sine nåværende stillinger. Vi har sosiale tilbud som andre revisjonsselskaper og vi oppnår en jevn, høy score på våre arbeidsmiljøundersøkelser.

Vi vektlegger anvendelse av moderne revisjonsverktøy og metodikker, intern kunnskapsdeling og -bygging, mobile løsninger for informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser herunder en meget god pensjonsordning. I motsetning til private revisjonsselskaper er arbeidsbelastningen til våre regnskapsrevisorer jevnere fordelt over året, og med en kortere årsoppgjørsperiode.

Kommunene er i konstant endring. Det gir spenninger også inn i vår hverdag. Dessuten er kommunesektoren svært allsidig i forhold til hvilke områder den er involvert i - noe som kommer av at kommuner og fylkeskommuner er selve grunnstammen i vår nasjonale velferdsmodell. Det gjør sektoren usedvanlig spennende å jobbe med, og mulighetene for nettverksbygging og økt samfunnsforståelse store. Vi konstaterer at kundeundersøkelsene viser høy tilfredshet med våre tjenester.

Dersom du ønsker å være del av et motiverende arbeidsmiljø, i tett dialog med kunder, og med gode muligheter for faglig og personlig utvikling, da kan Rogaland Revisjon være stedet du ønsker å jobbe.

Flytte på deg?

Bor du ennå ikke i Stavanger-regionen? Nysgjerrig på hvordan vi har det? På http://www.greaterstavanger.com finner du informasjon om hvordan det er å bo og arbeide i en svært kompakt, dynamisk og aktiv del av landet.

Og hva mer? Vi kan jo nevne at vi holder til i lyse, åpne og trivelige lokaler sentralt i Stavanger. Gode parkeringsmuligheter og lett adkomst med både buss og tog.

  • x